Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині проходить тиждень імунізації

Дніпропетровщина долучилася до Європейського тижня імунізації. Він покликаний нагадати про важливість щеплень. Особливо дітей – від інфекційних хвороб.

Про це розповіли під час брифінгу в Дніпропетровській ОВА.

«Зараз маємо бути ще уважнішими до здоров’я – свого та близьких. Через постійну міграцію людей інфекції можуть розповсюджуватися більш стрімко. Тому важливо дотримуватися Національного календаря щеплень. Так зможемо уникнути спалахів хвороб», – зазначає завідувач відділу імунопрофілактики обласного центру контролю та профілактики хвороб Валентина Портних.

До списку входять імунізація від туберкульозу, гепатиту B, кору, паротиту, краснухи та дифтерії. А ще – правця, кашлюку, поліомієліту та хіб-інфекції.

«Всі обов’язкові щеплення безоплатні. У будь-який час згідно з віком дитина чи дорослий може звернутися до свого сімейного лікаря та отримати його. Навіть якщо ви пропустили вакцинацію, медик вам допоможе розібратися з цим і визначити оптимальний час», – підкреслила Валентина Портних.

Дізнатися більше інформації про наявність вакцин у регіонах та поставити питання можна на Національному порталі з імунізації.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
буковель-ОМАНСЬКИЙ
18 днів тому

Вашингтон не забороняв Україні завдавати ударів по російських НПЗ власною зброєю, – посол Маркарова
Україна не отримувала жодних офіційних повідомлень від США із проханням припинити удари по нафтопереробних заводах у Росії своєю зброєю.
Цеж треба, а нам зелені ботоферми тут локшину вішали, мов забороняли, Остіна як доказ показува, хоча той казав геть інше (хіба всі володіють англійською)
Забороняв ОП ФСБ через телемарафон з ссилкою на невідомого з Білого Дому.
Ніхто не просив окрім путіна. Що тут неясно? І Залужного теж не просили американці звільняти. Маркарова палить це зелене шобло.

зелені ні обличчям не вийшли, ні розумом..

Сірко...
17 днів тому

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни розпочали призов на строкову службу молоді.
Отак вони віками робили,хапали на окупованих територіях чоловіків,і вперед,а самі позаду
хто не хоче служити у нас, той буде служити у них !

отзовітєсь, уклоністи !

а все начиналось весело а бы не Порох…большая часть молодых людей отдали свои голоса за Зе….а он их не защитил..не собирался.

бонетряпка
16 днів тому

Коли чую про обовʼязки громадян, думаю про обовʼязкову відставку зеленського і допити: голови СБУ баканова/резнікова/данілова – які отримуючи розвід дані НЕ ЗРОБИЛИ НІЧОГО З СВОЇХ ОБОВʼЯЗКІВ, щоб підготувати країну до вторгненя 24.02.2022

Якщо дивитись на всі їхні дії за останніх 5 років через призму того, що вороги і зрадники, то все виглядає органічно, цілеспрямовано і ефективно. Тоді відпадає будь-яка, навіть гіпотетична можливість побачити їх просто зграєю ідів.
Нажаль…

не дає спокою з 2019 року. Маю теорію що мікс одних і других. Зрадники перебуваючи в тіні набрали жадібних кретинів. І всі вони сумлінно виконують свої задачі. А чому серед СН стільки перейшли на бік росії? І це при тому що вони моночисельна партія.

Згадалось, як Порошенку довелося запровадити на місяць воєнне положення в 10 областях України. Що тоді тільки не писали мамчині активісти, політолухи, інфлюенсери тощо. І про узурпацію влади, і про скасовані вибори, і про порушення прав громадян. Як же добре, що зараз не так.

Угу, вереск стояв такий, що дерева хиталися.

Так, зараз не то шо тоді. Зараз ми всі президенти!