asd

Всі новини про життя міста

Мобільні ігри для дітей: користь та шкода

Сучасні технології змінили світ таким чином, що без смартфона не можуть жити навіть діти. Вони здатні засвоювати будь-які інновації значно швидше за доросле покоління. Зокрема, це стосується мобільних ігрових додатків, які мають як корисні, так і шкідливі наслідки. Головне, це пильнувати, щоб молодші члени родини не вмикали розваги для дорослих. Наприклад, до них можна віднести ігрові автомати на гроші від Vip Casino ua, де реєстрація доступна лише для повнолітніх.

Що корисного є у сучасних онлайн-іграх для дітей

Перш за все, розробники мобільних додатків з іграми для діток прагнуть різноманіття. Тому, вони видають розваги, які підходять малечі відповідного віку. Взагалі, більшість подібних розробок має такі переваги:

  • Відпрацювання навичок слідкувати за деталями та швидко реагувати на будь-які зміни;
  • Розвиток дрібної моторики;
  • Покращення пам’яті, здібностей до абстрактного мислення та уяви.

Окремо, під час свідомої гри, дитина навчається керувати корисними застосунками та просто отримує шанс на відпочинок у тиші. Щоб цей процес не шкодив, можна дозволяти дитині грати протягом двох годин. При цьому, варто постійно звертати увагу, до яких застосунків вона заходить та, як близько тримає смартфон до очей.

Шкідливі нюанси мобільних ігрових застосунків

За думкою багатьох експертів та вчених, ігри на телефоні можуть викликати звикання. Річ у тім, що безліч подібних розваг має певну кількість простих завдань зі швидким результатом. Але, під час гри, ані діти, ані дорослі, не можуть розпізнати реальні та віртуальні цілі. Тому, у разі гарного закінчення раунду, відбувається викид дофаміну на рівні занять у спортзалі.

Всі онлайн-ігри для мобільних позиціюються, як умовно безкоштовні. Їх творці отримують прибуток через придбання гравцями різних корисних артефактів. І чи варто нагадувати, що у багатьох іграх є велика боротьба за ресурси? Тому виграють ті, хто зробив найкращий “апгрейд” персонажа.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі