asd

Всі новини про життя міста

Мріяв відбудовувати Україну. Сьогодні поховали добровольця «Гвардії наступу» Олександра Кузьмова

Поруч з іншими Героями на Центральному цвинтарі Кривого Рогу відтепер спочиватиме Олександр Кузьмов. Це криворізький воїн, що доєднався до «Гвардії наступу», аби всю Україну звільнити від ворога. Він воював за Батьківщину на Донеччині.

Поблизу села Старомайорське 10 липня життя 47-річного воїна обірвалося. Друзі, родичі, побратими – всі зібралися біля труни у глибокій скорботі. Згадують: коли треба було йти на завдання, йшов мовчки, спокійно і сміливо. Мріяв побачити відбудову рідної країни, її розквіт після Перемоги.

«Він був такий добрий… – крізь сльози розповідає сестра загиблого, Олеся. – Так хотів нас захищати… Шість разів ходив до військкомату! Але його не брали. Потім взяли у «Гвардію наступу». Він казав – там, на фронті, почувається добре. Нагадував: ще будемо відбудовувати країну, ще стільки нам треба зробити…»

Це зроблять його побратими, котрі обов’язково проженуть ворога, це здійснимо всі ми, коли будемо відновлювати те, що зруйнував агресор. У пам’ять Олександра Кузьмова і багатьох, кому так сильно боліла в серці наша Україна. Олеся каже: купить хлопцям з передової дрони, буде допомагати з подвійною силою, аби помститися за брата.

Тетяна – волонтерка, що опікується підрозділом, де служив боєць, зізнається: просто не могла не вклонитися йому востаннє.

«Олександр – щира, відверта та скромна людина, ми дуже сумуємо…», – говорить жінка.

Дітей воїн не мав, батьки – вже у іншому світі. Та пам’ять про нього – вічна. Низький уклін Герою!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі