Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині енергетики ДТЕК повернули світло для 2300 родин після обстрілів й продовжують усувати наслідки негоди

За останню добу аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло у домівки 2,3 тисяч родин Дніпропетровської області, які були знеструмлені через бойові дії.

Енергетики відновлюють зруйновані ворогом лінії та електрообладнання, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наразі тривають роботи над ліквідацією наслідків нічної негоди. Мета − забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

Про це повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

4 червня ворог знову тероризував Дніпропетровщину. Вдарив ракетою по обласному центу, а також атакував південь області артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок російських атак було пошкоджено об’єкти електромереж та знеструмлено 2296 родин. Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі приступили до відновлення щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. За добу світло повернули в усі будинки, знеструмлені через ворожі обстріли.

Наразі тривають роботи з відновлення світла через нічну негоду. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже відновили електропостачання для 12 тисяч родин. Світло повернули у 13 населених пунктів, що були повністю або частково знеструмлені. На 12:00 знеживленими залишаються 17 ліній, 219 трансформаторних підстанцій та 7 тисяч домівок.

“Фахівці продовжують працювати безперервно, щоб відремонтувати всі знеструмлені лінії та якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів. Компанія задіяла 27 аварійних бригад – 84 фахівця та 30 одиниць техніки. Якщо не буде нових відключень, усі оселі планують заживити протягом дня.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та  Telegram“, – зазначили енергетики.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі