Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На фронті загинув металург із Кривого Рогу Олександр Шередека

риворіжець ще в перший день повномасштабного вторгнення сказав своїм близьким, що піде воювати. Олександр загинув 22 червня під час запеклих боїв за Харківщину.

У мирному житті чоловік працював ковшовим на «Арселорі», мав металургійну освіту. З 2014 року брав участь в АТО на Сході країни.

«Ми познайомились ще 20 років тому. Я вже давно ходив на бокс, а він тільки прийшов до нас на секцію, і ми з ним були друзями по спорту. Він виступав на змаганнях, перемагав на спортивних заходах. Людина-жарт, «смайлик», – згадує з сумом загиблого давній товариш Артем.

З початком повномасштабного вторгнення досвідчений боєць, не вагаючись, став на захист держави, спочатку будучи командиром взводу, а згодом – стрільцем в 13 бригаді оперативного призначення НГУ «Хартія».

«З перших днів Олександр сказав, що піде на війну. Потім ми були на зв’язку, і він казав, що його перевели туди, де «тихіше», але він цього не хотів. Він хотів туди, де запеклі бої», – розповідає друг.

Олександр загинув під час штурму у Харківській області. Йому було 39 років, власної сім’ї він не встиг створити. У чоловіка з родичів залишились дві сестри.

Свій останній спочинок воїн знайшов на Широківському кладовищі. Вічна шана герою.

Джерело: На Часі

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі