asd

Всі новини про життя міста

На Куп’янському напрямку снайперська куля обірвала життя криворіжця Владислава Тернового

Знову сумна звістка з фронту. 25 листопада біля населеного пункту Лиман-Перший Куп’янського району загинув криворізький воїн Владислав Терновий.

Молодший сержант Владислав Миколайович воював кулеметником у славетній 60 окремій механізованій Інгулецькій бригаді, яка звільняла Херсонщину, воювала під Бахмутом. У запеклих боях гірник отримав три уламкових поранення й контузії.

“До війни чоловік був прохідником дільниці №4 шахти «Ювілейна». На руднику «Суха Балка» працював з 2005 року: спочатку гірником очисного вибою, потім перейшов на глибоке буріння. Цікавився сучасними розробками, опановував новітнє гірниче обладнання з видобутку. У колективі гірника поважали, цінували його досвід, переймали професійні навички. Колеги називали Владислава Миколайовича «Дід». Саме з таким позивним він з першого дня війни пішов боронити країну від навали ординців разом з друзями-гірниками”, – розповіли на руднику.

Нещодавно Владислав зустрічався з колегами по роботі під час чергової відпустки. Ніхто й не припускав, що ця зустріч стане останньою. Під час штурму ворожих позицій снайперська куля обірвала життя мужнього воїна.

Прощання з Владиславом Терновим відбудеться 5 грудня о 10:00 у Храмі Великомученика і Цілителя Пантелеймона на 4-му Зарічному, вул. Приміська, 73.

Вічна пам’ять і слава нашому оборонцю!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі