asd

Всі новини про життя міста

На Поштовому знесли скандальний МАФ (фото)

Більш ніж 1,5 років простояв незаконний кіоск на Поштовому. МАФ, який не давав спокою містянам нарешті знесли. Проте навпроти нього ще залишилося кафе, яке невідомо коли приберуть.

Про знесення МАФу відзвітували на сторінці Центрально-Міського виконкому, – передає Інформатор.

Торговельний кіоск на Поштовому демонтували 29 травня. Виявилося, що забудовник не мав права на користування земельною ділянкою і самовільно встановив МАФ. Проте він встиг пропрацювати більш ніж півтора роки.

“Роботи проводилися згідно з рішенням відповідної комісії. Власник тимчасових споруд був неодноразово попереджений про незаконне встановлення та отримував відповідні приписи, на які жодним чином не реагував”, – йдеться у повідомленні.

У виконкомі районної у місті ради створена постійно діюча комісія, яка здійснює моніторинг розміщення таких пересувних кіосків. Члени комісії перевіряють, чи мають власники МАФів право на користування земельними ділянками, що розташованими під тимчасовими об’єктами.

“Звертаюсь до всіх власників та користувачів земельних ділянок, проявити громадську свідомість і соціальну відповідальність”, – зазначила Катерина Белоусова, голова районної у місті ради.

Нагадаємо, що будівництво скандальних МАФів на Поштовому почалося у вересні 2022 року. Тоді на вузенькій доріжці біля підземного переходу почали з’являтися металеві конструкції, а згодом і самі кіоски. На власників МАФів подавали заяви у поліцію і навіть відкрили кримінальну справу. І от через майже 2 роки один із кіосків нарешті зник. Чи спіткає така ж доля його “сусіда” поки невідомо.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі