asd

Всі новини про життя міста

Не було грошей – були знаки: у Кривому Розі встановили, хто крав дорожні покажчики

Щоб отримати гроші на прожиття, криворіжець вирішив використовувати дорожні знаки.

Таким чином у період з грудня 2022 по січень 2023 року чоловікові вдалося викрасти з десяток металевих табличок, які перебували на балансі Управління з питань благоустрою та житлової політики виконавчого комітету Центрально-Міської районної у місті ради.

Ось так і зникали орієнтири для водіїв, пасажирів та пішоходів:

«Кропивницький Миколаїв – Дніпро»

«Дніпро – Кропивницький Миколаїв»

«Дніпро проспект Миру»

«Кропивницький Миколаїв – вул. Українська»

«Кропивницький Миколаїв – Дніпро проспект Миру»

«Кропивницький – Миколаїв»

«Дніпро-Запоріжжя-Миколаїв»

«вул. Ватутіна вул. Окружна 50 м»

«Кропивницький – Дніпро – вул. Прорізна»

Ціна однієї становила 1423, 67 гривень, усі вони мали інвентаризаційний номер і були встановлені на виїзді з Кривого Рогу. Із показів підсудного стало відомо, що зносив таблички він у пункт прийому металобрухту в районі Карачунів. Там до цього ставилися байдуже й видавали йому гроші згідно їхнього тарифу.

Щодо особи затриманого, то відомо, що чоловік з червня 1999 року по серпень 2014 року звертався за медичною допомогою до лікаря-нарколога з приводу вживання алкоголю зі шкідливими наслідками та психічних поведінкових розладів внаслідок вживання алкоголю, синдром залежності. Також мав 5 судимостей за крадіжки.

Цього разу Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визначив йому остаточне покарання у вигляді 5 років та 1 місяця позбавлення волі.  Початок строку відбування покарання громадянину слід обчислювати з 7 жовтня 2023 року – дня затримання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі