asd

Всі новини про життя міста

Нічого не буде: у Кривому Розі суд закрив справу про нелегальні цигарки

31 січня 2024 року близько 16:45 співробітниками Відділення поліції № 1 Криворізького районного управління поліції ГУ НП в Дніпропетровській області було виявлено факт продажу тютюнових виробів.

Реалізовувала товар без акцизних марок жінка, яка чітко заявила, що офіційно не працює. Сама ж локація знаходилася в торгівельному павільйоні на території Довгинцівського району.

Правоохоронці задокументували правопорушення, визначивши кваліфікацію – ч. 1 ст. 15 Закон України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального». З об’єкту реалізації вилучили 74 пачки цигарок.

Після всіх формальностей справу було передано до суду. Щоправда, у протоколі про адміністративне правопорушення зазначено, що громадянка не працює і не додано жодних доказів про те, що вона є суб`єктом господарської діяльності.

Примітно, але підозрювана на засідання не з’явилася, проте справу було розглянуто й винесено рішення.

Так, 8 лютого 2024 року суддя Довгинцівського районного суду постановив провадження по справі у відношенні  жінки  за ч. 1 ст.156КУпАП закрити на підставі п. 1 ч. 1 ст.247КУпАП за відсутністю в його діях події та складу адміністративного правопорушення.

Щодо речових доказів, то вилучені тютюнові вироби без марок акцизного податку суд розпорядився конфіскувати.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі