asd

Всі новини про життя міста

Перелом носа і серйозні травми: з вікна “сталінки” у Кривому Розі випало маля

Сьогодні вранці, близько 10.50, у Кривому Розі на вул. Вадима Гурова Металургійного району з вікна 2-го поверху випала дворічна дівчинка. Бригада екстреної допомоги ушпиталила дитину до 8-ї лікарні, їй надають допомогу.

Журналісти ТРК Рудана дізналися, в якому стані зараз перебуває маля.

«Дитина випала з вікна 2-го поверху будинку. Це “сталінка”, там висота близько 8 метрів. Бригада швидкої забрала дитину, їй надали допомогу і госпіталізували у стані середньої тяжкості у травматологічне відділення 8-ї (16-ї) лікарні. У дитини – кататравма, закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток носа, закрита травма грудної клітини, травма живота. Дівчинка жива, їй надають всю необхідну допомогу», – прокоментував Андрій Запольський, черговий лікар міської станції швидкої допомоги.

Імовірно, це все-таки був нещасний випадок, – припускає начальник служби у справах дітей виконкому Металургійної райради Роман Кость.

«Нам вдалося зв’язатися з дільничним педіатром, який запевнив, що це цілком добропорядна родина. На обліку вони не перебувають, дитина має належний догляд, щеплена, усім забезпечена. Це нормальна криворізька родина. Єдина проблема – там зараз мати хворіє, а батько зайнятий на роботі – працює на шахті. Сподіваємось, що з дитиною буде все добре. Думаю, що це, на жаль, традиційна літня проблема – антимоскітні сітки, на які спираються дітки. З батьками буде проведена належна робота. Оцінку ситуації дадуть правоохоронні органи”, – резюмував Роман Кость.

Джерело: ТРК Рудана

Фото: СВОЇ

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі