Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Переплутала педалі: у Кривому Розі стало відомо про вирок жінці, яка скалічила дитину

Ця жахлива автопригода сталася 14 серпня 2022 року у селі Червоне близько 17:00. Прямо в центрі населеного пункту автомобіль Skoda Осtavia врізався у лавочку, на якій сиділа неповнолітня дівчинка.

Удар був настільки сильним, що дитина отримала надважкі травми тазу. Пошкоджено було всі внутрішні органи та кінцівки.

На очах у свідків із водійського місця вийшла жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. А за нею ще з салону вийшли її подруга, приятель та двоє малолітніх дітей.

Коли потерпілій надавали першу домедичну допомогу, то всі зауважували, що від керманички відчувався запах алкоголю. Пізніше технічний прилад «Алконт-М» видасть результат 0,530 %, хоча сама винуватиця буде заперечувати цей факт.

У ході досудового слідства, а також в ході судових засідань обвинувачена пояснювала, що автомобіль, на якому вона скоїла ДТП, належить її знайомому. Також розкаже, що машина має автоматичну коробку передач, а вона просто переплутала педалі, тому не змогла безперешкодно припаркуватися.

Щодо потерпілої дитини, то її у критичному стані каретою швидкої допомоги доставили спочатку в лікарню Кривого Рогу, а потім транспортували у Дніпро. Дівчинка пережила десяток операційних втручань, проходить складний реабілітаційний період.

9 травня 2024 року Криворізький районний суд визнав громадянку винною у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 КК України, та призначив їй покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 5 років.

Також за рішенням суду підсудна повинна сплатити на користь держави витрати на залучення експертів в розмірі 3 210 гривень.

Обвинувачена має право на апеляційну скаргу до Дніпровського апеляційного суду через Криворізький районний суд.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі