asd

Всі новини про життя міста

«Почула перший вибух, дитина була зі мною», – мешканці Східного з жахом розповідають про пережите

Мешканці Східного не можуть оговтатись від пережитого ракетного удару. Ворог увечері поцілив у 9-поверхівку.

«Я почула перший вибух, дитина була поряд зі мною, – розповідає молода жінка Аліна. –  Дитину я швидко випхала у коридор, відразу – другий вибух. Випало вікно, віконна рама, на нас все попадало. Це шок взагалі. Дуже багато поранених. Є загиблі. Ми шоковані. Щоб вони всі здохли, росіяни. Вони нас сьогодні просто звільнили від домівки».

«Хвилина – і все повилітало»: криворіжці розповідають про перші хвилини після вибуху

«Був дуже сильний вибух. Хвилина – і все повилітало. Коли я побачила , що у мене всі вікна, все скло вилетіло по всій хаті, то…. якби я десь знаходилась у кухні чи спальні, не знаю, що зі мною було б. Живою точно не лишилася», – впевнена мешканка зруйнованої багатоповерхівки.

“Урятувало те, що я сиділа на кухні, а то б мене зрешетило”, – криворожанка з 1-ї дільниці

Літня мешканка будинку на 1-й дільниці йде до “Народному дому” – у штаб по допомогу. Пальці криворожанки – в крові, бо порізалася склом, яке посипалось після вибуху. Будинок пані Тіни не постраждав, але зачепило дах сусідньої п’ятиповерхівки. На щастя, в Металургійному районі загиблих та постраждалих немає. Удар прийняв на себе технічний поверх на даху.

“Прилетіло в сусідній будинок. Мене врятувало те, що я сиділа на кухні, а то б мене зрешетило, бо двері були відкриті у спальню і протяг був. Злякатися я не встигла. Як бахнуло, скло посипалось і меблі  повилітали. А в сусіда мого дуже великі пошкодження”.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі