asd

Всі новини про життя міста

Поганий приятель: як у Кривому Розі мобілку продавали

У вересні місцевий житель мав потребу в грошах, а тому вирішив продати свій мобільний телефон. У цей час до нього в гості зайшов приятель, якому власник гаджета розказав про свій намір.

Візитер відразу змикитував, що це хороша нагода й самому збагатитися за чужий рахунок. Він запевнив товариша, що зможе продати телефон марки Vivo швидко й за максимально високу ціну.

Власник повірив і віддав гостю мобілку, чекаючи виручені гроші. Але «продавець» перестав виходити на зв’язок й усіляко ігнорував власника телефона.

Криворіжець звернувся в поліцію, а потім судово-товарознавча експертиза встановила, що вартість апарату складає 1951 гривня 50 копійок. У ході досудових заходів підозрюваний зізнався, що телефон продав у той же вечір, а гроші витратив на власні потреби.

2 листопада 2023 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та призначити йому покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік.

Також служитель Феміди зобов’язав підсудного сплатити державі за проведення експертизи.

Що стосується мобільного телефона, то його було знайдено, вилучено й повернуто власнику під розписку.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі