asd

Всі новини про життя міста

60 тисяч тюльпанів, саджанці ялини та калини: Кривий Ріг озеленився (фото)

В місті висадили додаткові зелені насадження.

Тільки протягом перших днів листопада на міських об’єктах благоустрою співробітниками комунального підприємства «Сансервіс» висаджено 231 саджанець хвойних та листяних дерев з різним забарвленням листя, стовбурів та форм, які вдало поєдналися в ландшафтних композиціях.

Зокрема, в сквері «Станція Кривий Ріг – Головний» висаджено 29 великомірних дерев хвойних та листяних порід (ялина колюча, сосна кримська, клен гостролистий «Емеральд Квін», слива Піссарді, сакура Роял Бургунді, береза). В доповнення виконано посадку 1505 квітучих та декоративно-листяних чагарників (спірея японська, кизильник, барбарис Тунберга, троянди).

На проспектах Миру, Металургів, вул. Юрія Камінського та вул. Соколовська вздовж дороги в існуючі лунки висаджено 64 саджанці клена, що значно покращує естетичний вигляд, восени листя клена гостролистого забарвлюється в жовто-жовтогарячі кольори.

На території районного парку «Шахтарський» висаджено в групи 40 шт листяних дерев, в районному парку «Юнацький» висаджено в ландшафтні композиції ялину колючу та сумах в кількості по 15 шт.

У скверах на вул. Музейна, проспекту Поштовий, біля Монументу Перемоги, вул. Вільної Ічкерії, вул. В.Великого, вул. С.Колачевського висаджено 50 ялин колючих та 105 листяних дерев (горобина, сумах, катальпа).

Для забезпечення весняного квітування та покращення естетичного вигляду міста було висаджено 60 000 тюльпанів різного забарвлення (помаранчеві, червоні, жовті, рожеві, білі). Яскраві барви тюльпанів навесні прикрашатимуть вулиці, парки та сквери нашого міста і будуть радувати мешканців та гостей міста своєю красою.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі