Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Працівник «Криворізької теплоцентралі» Олександр Спірідонов: «Маю справу з надскладними трубопроводами»

Часом буває так, що процес виробництва та постачання тепла потребує від працівників теплопідприємтсв самопожертв.

Про це розповіли у АТ «Криворізька теплоцентраль».

Саме до таких робітників належить Олександр Спірідонов, слюсар з ремонту та устаткування теплових мереж Північного експлуатаційного району. Прийшовши на підприємство одразу по завершенню строкової служби у лавах Збройних сил України, Олександр Миколайович працює у Криворізькій теплоцентралі вже 19 років.

З 2007 року він займається ремонтом теплових мереж, маючи справу з надскладними трубопроводами – від найменших 57-міліметрових і до тих, що у діаметрі становлять 825 міліметрів.

«На мій погляд, ліквідація будь-якої аварійної ситуації є вкрай відповідальною справою, – говорить пан Олександр. – Пригадую, як одного разу разом з колегами майже дві доби займався ремонтом та налагодженням теплових мереж. Взагалі забувши на цей час про відпочинок, ми, все ж таки, завершили ремонт і забезпечили споживачів теплом». 

Колеги вкрай тепло відгукуються про Олександра Спірідонова, як про майстровитого, ініціативного і досконало знаючого свою справу спеціаліста.

Власне, саме ті, хто йдуть з ним разом по життю, говорять, що у перші дні повномасштабного вторгнення в Україну, пан Олександр, не шкодуючи свого часу і коштів, активно допомагав силам місцевої територіальної оборони укріплювати рубежі нашого міста.

Серед улюблених справ, які дозволяють відволіктися від роботи – ремонт власної квартири, а також риболовля.

Напередодні Дня енергетика Олександр Спірідонов зичить колегам легкого усунення будь-яких проблем, а всі системи та механізми нехай працюють безперебійно.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі