asd

Всі новини про життя міста

Рекламні «шрами» на архітектурному «обличчі» Кривого Рогу (фото)

Криворізька мерія зробила заяву.

Це звернення до підприємців, котрі розміщують фасадну рекламу.

«З метою безпечної експлуатації засобів зовнішньої реклами, формування рекламного оформлення міста, що відповідає сучасним вимогам дизайну, забезпечення комплексного підходу до розміщення зовнішньої реклами в м. Кривому Розі, зокрема реклами на фасадах будівель, виконкомом Криворізької міської ради було прийнято рішення «Про архітектурно-містобудівні вимоги щодо розташування спеціальних конструкцій для зовнішньої реклами в м. Кривому Розі» від 12.03.2020 року №145 (дизайн-код).

Тому, шановні суб’єкти господарювання, вчергове наголошуємо, що у разі наявності планів з розміщення фасадної реклами на будівлі, де Ви плануєте здійснювати або вже здійснюєте свою діяльність, її необхідно узгоджувати з рекомендаціями архітектурно-містобудівних вимог щодо розташування спеціальних конструкцій для зовнішньої реклами у м. Кривому Розі (дизайн-код), з якими можна ознайомитись за посиланням

https://dropmefiles.com.ua/ua/7CVyG», – йде мова у зверненні відділу з питань реклами виконкому Криворізької міської ради.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі