Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Роз’яснення : як у Кривому Розі отримати паліативну допомогу для дитини

Паліативна допомога – це комплекс заходів спрямованих на покращення якості життя пацієнта з захворюваннями, що обмежують життя, або з захворюваннями, що загрожують життю, шляхом запобігання та полегшення фізичних, психологічних, духовних страждань і допомоги членам його сім’ї, іншим особам, що здійснюють за ним догляд.

У Кривому Розі КІІ «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» ДОР» на підставі договору з Національною службою здоров’я України запровадив надання мобільної паліативної допомоги дітям за місцем потреби: у стаціонарі, вдома та ін. за умови залучення членів сім’ї та з врахуванням думки дитини, якщо вона за станом здоров’я та своїм віком може її висловити.

Про це повідомляє виконком Криворізької міської ради.

Основою надання паліативної допомоги є мультидисциплінарний підхід для надання медичної (симптоматична терапія, попередження та лікування хронічного больового синдрому), медикаментозної терапії (надання ефективного знеболення), духовна і психологічна підтримка дитини та її сім’ї, інших осіб, що здійснюють догляд за дитиною.

Звернутися, у разі потреби, за отриманням мобільної паліативної допомоги, можна за направленням сімейного лікаря.

МАРШРУТ РУХУ ПАЦІЄНТА МОБІЛЬНОЇ ПАЛІАТИВНОЇ БРИГАДИ В КП «КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ» ДОР

1. Звернення батьків (інших законних представників) дитини до сімейного лікаря/лікаря педіатра за отриманням направлення.

2. Звернення батьків (інших законних представників) дитини до приймально-діагностичного кабінету комунального підприємства:

 за телефонами: (056) 477 99 32; (056) 477 99 34

електронною поштою: [email protected]

особисто: м. Кривий Ріг, бульв. Маршала Василевського, буд. 11а.

2. Проведення консультації пацієнта за місцем перебування, проживання фахівцями мультидисциплінарної команди для складання плану спостереження дитини.

3. Організація та надання мультидисциплінарною командою мобільної паліативної допомоги згідно з розробленим планом спостережень.

Склад мультидисциплінарної команди: лікар-педіатр; лікар-невролог дитячий; сестра медична; психолог.

Мультидисциплінарна команда забезпечує взаємодію з іншими надавачами медичних послуг, центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службами у справах дітей, установами системи соціальної захисту населення, іншими надавачами соціальних послуг, надавачами освітніх послуг.

Контактні телефони департаменту соціальної політики: тел. (0564)92 03 27, 097-027-26-24

Адреса: пр. Металургів, 36б.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі