asd

Всі новини про життя міста

Рюкзаки Kanken: особливості та переваги

Рюкзаки марки Kenken стали, без перебільшення, легендарними, причому популярність зберігається з 1970-х років минулого століття. Головний секрет – у їхній унікальній формі, яка ідеально вміщує предмети формату A4. Однак це далеко не єдине, що подобається користувачам. До речі, придбати оригінальні рюкзаки Канкен можете в інтернет-магазині Evergo за дуже вигідною ціною.

Переваги рюкзаків Kenken

Попри те, що дизайн не змінювався кардинально з самого моменту появи на ринку, сьогодні рюкзаки Kanken залишаються дуже популярними. Вони виглядають стильно та сучасно. Їх варто доповнювати відповідним взуттям, наприклад кросівками жіночими Лова. Вони теж стильні, сучасні та актуальні, а ще дуже якісні. Далі продовжимо про переваги рюкзаків.

Водостійкий матеріал

Тканина синтетична, причому спеціально створена для таких виробів. Вона має водовідштовхувальні властивості: краплі дощу просто скочуються поверхнею. Попри те, що матеріал 100% синтетичний, на дотик і зовні він дуже схожий на натуральний. Так, при намоканні волокна набухають, покращується водонепроникність. Цікаво поводиться тканина і в процесі старіння. На ній з’являються характерні заломи та потертості, за аналогією зі шкірою. Це абсолютно не псує вигляд рюкзака.

Розміри та форма

Дизайн рюкзаків розроблявся з урахуванням потреб школярів, пізніше їх трохи переробили, і він став ідеальним міським аксесуаром. Стиль максимально лаконічний, місткість суттєва. У нього помістяться всі необхідні речі, які можуть знадобитися на роботі. Усередині дуже продумана організація простору, а саме:

  • містка кишеня для документів;
  • зовнішня кишеня на замку для різних дрібниць;
  • бічні відділення для пляшки з водою, парасольки, термоса.

Простий крій доволі оманливий, адже рюкзаки бренду насправді дуже місткі та практичні. При цьому порожній виріб важить не більше ніж 300 г. Це стане ідеальним рішенням для тих, хто не любить носити з собою занадто важкі речі.

Інші особливості рюкзаків Kenken

У таких аксесуарів є низка інших особливостей та деталей, які з першого погляду не звертають на себе уваги, зате потім ви їх точно оціните. Отже, у конструкції передбачені дві вертикальні ручки, які забезпечують зручне носіння у вигляді сумки. Також варто сказати, що вкоротити лямки дуже легко та швидко – це вдасться зробити буквально одним рухом.

Для зручності носіння стандартним способом на спинці є пінка, що забезпечує жорсткість. Крім того, рюкзак можна використовувати для сидіння, якщо нічого іншого під рукою немає. У рюкзака зручна застібка U-подібної форми з бігунками вгорі та внизу, що забезпечує швидке відкривання.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі