asd

Всі новини про життя міста

Чим особливий o’go Club: приєднуйся та отримуй більше

На правах реклами.   

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров’ю та викликати залежність.

 

o’go Club — це закритий клуб, що створений спеціально для повнолітніх користувачів. Це простір, де можна знайти однодумців, які поділяють спільні інтереси та переваги у виборі нікотиновмісних виробів. Клуб пропонує своїм членам ексклюзивний доступ до інформації про продукцію, включаючи новинки. 

Учасники o’go Club мають можливість отримувати спеціальні пропозиції в рамках програми лояльності. Крім того, активність учасників (відгуки про продукцію, участь в опитуваннях та творчість)  можуть приносити додаткові XP. 

Важливим аспектом клубу є приватність, що забезпечується за допомогою закритого формату. Членство в o’go Club можливе тільки  після проходження певного процесу верифікації, який гарантує, що всі учасники є повнолітніми та відповідають вимогам клубу. 

Таким чином, o’go Club є ідеальним місцем для тих, хто цінує високоякісну нікотиновмісну продукцію та прагне бути в курсі останніх трендів і новин у цій сфері, знаходячи нових друзів та однодумців зі спільними інтересами. 

Які переваги від користування o’go Club 

o’go створений для тих, хто прагне отримати максимум без зайвих сумнівів, цінує кожен момент та відкритий до нових вражень.  

  • Запрошення нових повнолітніх членів до спільноти o’go club дає змогу отримати додаткові XP за кожне нове залучення, які потім можна вигідно обміняти 
  • Залишаючи свої відгуки на продукти та послуги, ви не лише ділитеся цінною інформацією зі спільнотою, але й додатково накопичуєте XP, покращуючи ваш досвід у клубі. 
  • Вивчайте унікальні пропозиції від o’go Club в рамках програми лояльності, відкриваючи для себе нові можливості та ідеї для збільшення ваших XP. 
  • Купуйте якісні та оригінальні товари з каталогу. Великий асортимент та ще більший вибір для зареєстрованих повнолітніх користувачів.
  • Долучення до творчої групи Майстерня відкриває двері до участі в захопливих конкурсах та проєктах, де кожен ваш внесок винагороджується XP. 

Крім цього, для всіх членів клубу, які вибирають аксесуари* для особистого використання та інші доповнення вашого пристрою, ви не тільки підкреслюєте свою індивідуальність, але й отримуєте додатковий XP за демонстрацію стилю та смаку в рамках клубу. 

*Ця продукція призначена для використання виключно з glo™. 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі