Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Штурмовики з Кривого Рогу про призов на війну засуджених: негайно мобілізувати

Свої думки та висновки після візиту до різних тюрем на території України представники окремого штурмового батальйону АРЕЙ УДА 129 бригада Збройних сил України виклали на офіційній сторінці в соцмережі.

Далі текст автора без змін:

«Перші враження після поїздки по місцях утримання вʼязнів.

Люди, які сидять за ґратами, хочуть і залюбки б йшли на фронт, але є “але”….. і це треба негайно виправляти. І далі поясню чому?

На сьогодні адміністрації тюрем незацікавлені у масовому відтоку своїх “підопічних”. Перш за все це робітники, а відтак ці смердючі гроші, які вони недоотримають, якщо увʼязнені підуть захищати країну.

Можливістю служби в армії незадоволені і так звані авторитети, всілякі там “мурчики” і їх наближені, бо втрачають вплив по тюрмах, а немає на кого впливати, значить, і нема на кому паразитувати.

Ці дві складові становлять дуже велику загрозу, бо почнуть діяти в унісон. На людей, які виявлять бажання служити і захищати країну, почнеться (та в принципі вже) двосторонній тиск і у підсумку загроза зриву мобілізації увʼязнених та погіршення і так важкого просування питання увʼязнених у війську.

Нам дуже дуже потрібно вольове рішення і вже зараз, щоб не було запізно!

Потрібен НЕГАЙНО закон про мобілізацію абсолютно всіх засуджених в Україні. Без виключення статей, колоній і тим більше всіляких мастей, які собі понавигадували в цьому середовищі – без розбору. Як наслідок такого кроку зʼявиться ще можливість часткової мобілізації, а саме обслуговуючого персоналу тюрем, адміністрацій, охоронців та інших.

І на завершення, ми ж дозволяємо собі мобілізовувати людей на вулицях і робочих місцях без їхньої згоди, то чому ми почали вмовляти засуджених, які вже і так нанесли шкоду суспільству і країні. До речі, тих, які це зробили неодноразово і найбільш зухвало, ми так і не вмовимо.

Абсурд !

Абсурд під час війни за незалежність Нації є неприпустимим і злочинним.

Слава Нації!»

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі