asd

Всі новини про життя міста

«Шиконув перед тюрмою: у Кривому Розі рецидивіст скупився за чужі гроші

12 жовтня минулого року близько 15:00 один чоловік біля терміналу по вулиці Водоп’янова  забув свою банківську картку «ПриватБанку», тому через декілька хвилин вона опинилася в руках іншого.

«Щасливчик» зрозумів, що пластик має безкодовий чип, тому відразу гайнув за покупками. Спочатку зайшов у «Море пива», де  двічі розплачувався чужими грошима, потім попрямував у «Vape Shop 6» і витратив 900 гривень. Наступним пунктом закупів став «Торговий комплекс», де придбав товару на 120 гривень. Загальний збиток склав 1145 гривень 10 копійок.

Коли ж власник картки став отримувати повідомлення про списання коштів, то відразу звернувся в банк і заблокував рахунок. Далі було звернення в поліцію і встановлення зловмисника.

Прикметно, але затримали злочинця 13 лютого 2024 року, і він відразу визнав свою причетність до використання чужих грошей, розкаявся і просив строго не наказувати.

Проте в ході досудового розслідування стало відомо, що підозрюваний – рецидивіст, оскільки має декілька судимостей за крадіжки.

14 травня 2024 р. Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.185 КК України, та призначив  йому остаточне покарання – 5 років 1 місяць позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі