asd

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі чоловік обманув друзів із «Баньки»

Уродженець Авдіївки, який наразі проживає у Кривому Розі, вирішив підзаробити грошей на потреби, але не шляхом працевлаштування. Для своєї афери він скористався послугою фіктивного діагнозу.

У вересні, побачивши оголошення про те, що за гроші можна отримати довідку з «мокрими» печатками про вигадане захворювання, він написав у «Телеграм» виконавцю й замовив такий документ. Через декілька днів на «Нову пошту» прийшла довідка, яку він не збирався оплачувати. Відкрив конверт – зробив фото – й відмовився отримувати.

А вже через декілька днів у групі своїх друзів під назвою «Банька» виставив фото й поскаржився на страшний діагноз: «ЗЛОЯКІСНЕ НОВОУТВОРЕННЯ ГОЛОВНОГО БРОНХА».

Приятелі стали перераховувати йому гроші на лікування. За добу він отримав близько 3 000 гривень, які легко витратив на власні потреби.

Через декілька днів знову звернувся до «Баньки», де в повідомленні зазначив, що не вистачає грошей на операцію. Приятелі знову стали перераховувати йому кошти, і цього разу сума сягала вже 8 000 гривень.

А в листопаді шахрая було викрито. Аферист пішов на угоду з прокурором Криворізької центральної окружної прокуратури Дніпропетровської області. У лютому 2024 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст.190 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами покарання:

– за ч. 1 ст.190 КК України у виді обмеження волі строком на 1 рік,

– за ч. 2 ст.190 КК України у виді обмеження волі строком на 1 рік 6 місяців.

На підставі ч.1ст.70КК України за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом часткового складання призначених покарань, остаточно призначив  покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі