asd

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі довставник замовлень позбувся ТЗ

Чоловік доставляв замовлення клієнтам на велосипеді. Для роботи придбав двоколісний марки PRO TOUR, не поскупився й на сумку-бардачок марки Bravvos, ліхтарик, задній ліхтарик, кодовий замок У цілому вклався в суму 4 727, 20 гривень.

Замовлення виконував вчасно, проте 17 вересня позбувся свого транспортного засобу. Довставник їжі привіз замовлення за вказаною адресою, а на місці вирішив, що залишить велосипед у дворі й швиденько віддасть товар.

Поки працівник служби доставки владнював питання із замовленням, у дворі з’явився зловмисник. Він побачив, що біля під’їзду без нагляду стоїть добротний велобайк, тому швиденько сів на нього й гайнув із двору.

Потім власник вийшов і не помітив свого надійного помічника, а на місці навіть не було свідків події, то вирішив звертатися в службу 102.

Коли ж зловмисника знайшли, то на велосипеді вже не було різних девайсів, що вкрай засмутило власника і він на суді заявив, що застосували до обвинуваченого покарання у вигляді позбавлення волі.

Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4ст.185КК України та призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з випробуванням 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі