asd

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі військовий повівся із голим перехожим

Обвинувачений чоловік у суді пояснив всі обставини справи. Так, 27 серпня він повертався із дружиною із гостей додому. Приблизно о 18:00, проходячи повз гаражі в районі вулиці Глезоса, назустріч вибіг повністю голий чоловік.

Неадекватна поведінка перехожого спантеличила чоловіка, а замість відповідей на питання про те, що з ним сталося, голий чоловік двічі вдарив військового в обличчя. Потерпілий стверджує, що в обличчя бив не він, а його.

Оговтавшись, чоловік побачив, що поряд із дивним перехожим на землі лежить мобільний телефон та гроші. Власник не реагував на речі, тому обвинувачений узяв їх та пішов до ломбарду на площі Визволення.

Апарат здав і отримав близько 2 500 гривень. Також перелічив знайдені гроші і склав суму 1 350 гривень.

Лише після того, як голий чоловік звернувся в поліцію, особу військового встановили та затримали. Ще в період досудових заходів він компенсував заявнику всі витрати.

6 грудня 2023 року Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України, та призначив йому покарання із застосуванням ч. 1 ст. 69 КК України у виді позбавлення волі на строк 5 років.

На підставі ст. 75 КК України звільнено  від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 3 роки.

Також підсудний повинен сплатити  на користь держави 956 гривень процесуальних витрат на залучення експерта.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі