asd

Всі новини про життя міста

Ситуація з енергетикою залишається складною, – О. Вілкул

Вчора, 6 лютого, у Кривому Розі провели велику нараду з керівництвом НЕК “Укренерго”, Обленерго, Криворізькою ТЕЦ, АМКР та іншими промисловими та комунальними підприємствами щодо забезпечення електропостачання та захисту об’єктів енергетики міста в умовах ворожих атак.

Про це під час вечірнього брифінгу повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

“Ситуація непроста. Не можу розкривати подробиці, але ухвалено дуже важливі для нашого міста рішення. Також ще раз опрацьовано алгоритми дій.
 
Раніше, протягом 2022-23 років, Радою оборони міста було проведено дуже серйозну роботу з фізичного захисту об’єктів енергетики – це біг-беги, габіони та багато іншого. Певною мірою це дозволило мінімізувати збитки при останніх атаках на наше місто. Також було закуплено та встановлено понад 1000 генераторів різної потужності на об’єктах критичної інфраструктури, котелень, насосних, у лікарнях, школах, Пунктах незламності та інших об’єктах. Зараз це теж дуже допомагає зберігати життєздатність міської інфраструктури.
 
Ми, як і будь-яке інше місто України, не можемо виключити ризики повторних ударів, але робимо все можливе, щоб у їхньому випадку мінімізувати наслідки для міста та його мешканців. Дякую керівництву “Укренерго” та Обленерго, керівникам підприємств міста за спільну роботу!” – додав Олександр Вілкул.
 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі