Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Тарифи на електроенергію: що зміниться з 1 жовтня?

З 1 жовтня для населення з електроопаленням діятиме ціна на електроенергію 2,64 грн/кВт∙год при споживанні до 2000 кВт∙год в місяць. Для решти побутових споживачів в оплаті за світло нічого не зміниться.

Про це повідомили у пресслужбі YASNO у Дніпропетровській області.

Постанова Кабміну передбачає знижену ціну для населення, яке встановило електроопалювальні установки з дотриманням вимог законодавства. Зокрема, такі споживачі з 1 жовтня по 30 квітня сплачуватимуть за електроенергію по 2,64 грн/кВт∙год, але за умови, що протягом місяця буде використано не більше 2000 кВт∙год. Якщо споживання виявиться вищим, рахунок буде виставлений по 4,32 грн/кВт∙год.

Для жителів, які не мають електроопалення, продовжує діяти фіксована ціна на електроенергію – 4,32 грн/кВт∙год на весь обсяг споживання. Також без змін залишається «нічний» тариф: при встановленому двозонному лічильнику електроенергія, спожита з 23:00 до 7:00, коштує вдвічі дешевше.

Нагадаємо, тарифи для населення встановляє Кабмін та вони є однаковими для всіх побутових споживачів України. Щомісяця оператор системи розподілу визначає обсяг споживання кожного клієнта та надає цю інформації постачальнику. Отримавши дані, постачальник застосовує діючий тариф та виставляє рахунок на оплату. Відповідно до законодавства клієнт повинен внести платіж не пізніше 20 числа.

«Світловий день стає коротшим, температура на вулиці поступово зменшується. Традиційно в цей період у країні фіксується зростання споживання електроенергії. І хоча наразі масштабні відключення не застосовуються, слід залишатися економним. Переглянувши побутові звички, кожна родина може зробити свій внесок в стабільність енергосистеми, а також зменшити суму в платіжці», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі