asd

Всі новини про життя міста

Тенденції оформлення сучасного кабінету керівника

Масивна, консервативна й навантажена деталями класика потроху відходить в минуле. Кабінет керівника все частіше оформлюють в сучасному стилі, але це потрібно робити правильно, дотримуючись трендів. Тоді інтер’єр зможе залишатися модерновим ще кілька років, до наступного ремонту офісу.

Із задоволенням підкажемо, як оформити кабінет керівника в сучасному стилі. Для цього розглянемо останні тенденції, щоб ви зорієнтувалися, та запропонуємо кілька безпрограшних інтер’єрних рішень. 

Чому саме сучасний стиль?

Модерн має багато переваг: він ненав’язливий, універсальний та зручний. Рівень його комфортабельності особливо влучно підкреслює вдало підібрані стіл та крісло керівника. В рамки сучасного стилю легко вписується будь-яка офісна техніка, він символізує прогресивність компанії. Тож це дійсно розумний вибір, а ми нарешті переходимо до тенденцій.

Фото https://aklas.ua/. Серія офісних меблів Промо Топ Менеджер

Сучасні кабінети керівників тяжіють до мінімалізму 

В тренді меблі з металевими елементами, стіни у нейтральних тонах, невелика кількість аксесуарів. Ці дизайнерські рішення чудово підкреслюють цілеспрямованість, як компанії загалом, так і людини, яка її очолює. 

Але при цьому сучасний кабінет не має бути надто “холодним” — важливо, щоб він залишався зручним як для керівника, так і для його відвідувачів. Пам’ятайте, в цій кімнаті проводяться перемовини та укладаються угоди. Тому меблі просто повинні бути зручними, й придбати саме такі ви зможете в aklas.ua/ua.

Фото https://aklas.ua/. Серія офісних меблів Compaund

В дизайні сучасного кабінету є місце для акцента на статі керівника

Унісекс — це норма сьогодення, в усьому, й у бізнесі також. Але вдало зіграти на статі, як на якомусь індивідуальному моменті, теж можливо — просто це слід робити з розумом. Саме тому:

  • При оформленні кабінету для чоловіка є сенс підкреслити фінансову стабільність керівника. У допомозі стануть шкіряні меблі, які виглядають статусно та цілком сучасно.
  • При створенні кабінету для жінки можна зробити яскравий акцент, наголосивши на витонченості власниці. Наприклад, поставити жовтогарячу шафку в пару до світлого столу та крісел, але кольори слід підбирати дуже ретельно, щоб вони гармонійно поєднувалися.

Корпоративний стиль, але не тільки

Так, сучасний кабінет керівника повинен відображати, яку компанію він очолює, що за бренд представляє. Тому корпоративні кольори органічно вписуються в дизайн приміщення, але варто уникати нав’язливості й не зациклюватися виключно на них.

Враховуючи, що кабінет керівника має бути зонованим — на місця для роботи, перемовин, відпочинку — є раціональне рішення. Варто оформити суто в корпоративному стилі тільки одну з частин приміщення. А саме зону для перемовин — щоб партнери розуміли статус і впевненість компанії. Місце для роботи можна дещо індивідуалізувати, щоб створити керівникові умови для плідних роздумів. А куточок для відпочинку хай буде затишно-нейтральним.

Керуйтесь цими трендами при оформленні, підбирайте функціональні меблі, й кабінет керівника стане дійсно сучасним.  

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі