asd

Всі новини про життя міста

У 2023-му ЦНАПи області надали майже 1,2 млн адмінпослуг  

Дніпропетровщина – лідер України з цифрової трансформації та серед кращих за результатами втілених діджитал-проєктів. У ЦНАПах області минулоріч надали майже 1,2 млн адмінпослуг. А ще завершили підключати заклади соціальної інфраструктури до швидкісного інтернету.

Про це під час брифінгу розповів заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

«Міністерство цифрової трансформації України підсумувало результати роботи регіонів у 2023 році. Дніпропетровщина третій рік поспіль посідає перше місце серед областей України.  Поряд у трійці лідерів Львівська і Полтавська області», – зазначив Іван Начовний.

Понад 450 тис мешканців області пройшли навчання з цифрової грамотності. А 10 громад регіону завершили свою участь у  проєкті з розробки стратегії розвитку.

«У Мінцифрі розповіли і про результати втілених діджитал-проєктів в областях. Відзначили Дніпропетровщину. Зокрема, оцінили комплексну послугу Я-ветеран, яку запровадили у ЦНАПах», – наголосив заступник очільника регіону.

Втілюють на Дніпропетровщині й ідеї цифрової безбар’єрності. Понад 100 адміністраторів ЦНАП навчились розмовляти жестовою мовою, аби обслуговувати людей з порушеннями слуху.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі