asd

Всі новини про життя міста

У кафе Кривого Рогу крадій обікрав курця

Поки відвідувач кафе «Казковий» курив на вулиці цигарку, його сумку викрав зловмисник. Чоловік зайшов до приміщення зали, помітив без нагляду речі, схопив їх і поспішив на вихід.

Таким чином, своїми умисними діями неодноразово судимий громадянин спричинив потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 3983,33 гривень.

Ці дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України за ознаками таємного викрадення чужого майна (крадіжки), вчиненого повторно, в умовах воєнного стану.

У судовому засіданні обвинувачений, після допиту свідків та потерпілого, винуватим себе визнав повністю, пояснив, що дійсно приблизно у листопаді 2022 року, перебуваючи в кафе «Казковий» з чоловічою сумки, яку було залишено без нагляду взяв три мобільних телефони.

11 грудня 2023 року Тернівський районий суд міста Кривого Рогу визнав криворіжця винуватим і призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 5  років.

На підставі ч.4 ст.70 КК України, шляхом поглинання покарання, призначеного вироком Інгулецького районного суду м. Кривого Рогу за ч. 2 ст. 190 КК України від 05.04.2023, остаточно визначити громадянину покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років у кримінально-виконавчій установі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі