asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі більше 5 років заґратованого життя отримав викрадач майна медперсоналу

Викрадач серійно “промишляв” у медзакладах міста.

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок та визнав винуватим громадянина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. ст.185 ч.4, 185 ч.3, 15 ч.2-185 ч.3, 357 ч.1 КК України. Чоловікові призначено остаточне покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Засуджений раніше мав декілька судимостей за злочини проти власності, мав не зняту і не погашену у встановленому законом порядку судимість,  на шлях виправлення не став, та вчинив новий умисний корисливий злочин проти власності.

За певний проміжок часу чоловік скоїв крадіжки гаманців медперсоналу з приміщення клінічної лабораторії КЗ «Криворізький протитуберкульозний диспансер №2», вкрав мобільний телефон зі службового приміщення кафе «Біля Млина», з палати травматологічного відділення КЗ «Криворізька міська клінічна лікарня № 8» ДОР» у пацієнта вкрав грошові кошти та мобільний телефон, у медперсоналу в приміщенні «Стоматології» ФОП «Самойленко А.П.» також таємно викрав гаманець з грошовими коштами та платіжними картками.

Крім того, 27 липня 2022 року приблизно о 13.00, засуджений зайшов у приміщення хірургічного відділення КЗ «Криворізької міської клінічної лікарня № 7»,  проник до роздягальні, де знаходились особисті речі медперсоналу, та вкрав гаманець з грошима та банківською платіжною карткою, якою встиг скористатися, розраховуючись у магазині.

Обвинувачений в судовому засіданні вину визнав повністю та просив врахувати його щире каяття.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі