asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі бухгалтерка підприємства “найняла” 6 повій

Жінка, офіційно обіймаючи посаду бухгалтера в приватній фірмі, вирішила поповнювати свій бюджет за рахунок постійних потреб у чоловіків – інтимних. Для цього вона спочатку знайшла й переконала у прибутковості 6 повій.

Далі сутенерша забезпечила комфортні місця для прийому клієнтів – арендовані квартири. Щодо ціни, то прайс за 1 годину складав від 1500 до 2000 гривень.

Таким чином, умисні дії жінки кваліфіковані як кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 303 КК України – організація сутенерства, а саме забезпеченні заняттям проституцією, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

У листопаді 2023 року громадянка вже отримала судимість за вироком Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за ч. 2 ст. 302 КК України до 2 років позбавлення волі, але на підставі ст. 75 КК України  була звільнена від відбування призначеного покарання з випробуванням тривалістю 1 рік.

Цього разу 14 лютого Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу ухвалив рішення визнати жінку винуватою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України, та призначив узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості у виді позбавлення волі на строк 4  роки. Але на підставі ст. 75 КК України встановив випробувальний термін 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас