asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік через оковиту знущався з родичів

Дорослий чоловік на момент затримання проживав разом із матір’ю, не мав своєї сім’ї, офіційної роботи. Натомість усю свою агресію він направляв на своїх рідних: матір, сестру та племінника.

Постійне домашнє насилля з боку аб’юзера родичі не могли вгамувати, а тому викликали 102. Таким чином у листопаді 2022 року Тернівський районний суд засудив його за ст. 126-1 КК України до позбавлення волі строком на 2 роки, але з іспитовим строком на 1 рік.

Це не зупинило зловмисника і він продовжував тероризувати родину: приходив нетверезим, влаштовував сварки, бійки, ображав, погрожував убити. Разом із дорослими страждав від дій дядька 13-річний племінник. Коли учень навчався онлайн, то супроводжувалося криками в квартирі, а також лайкою та стусаниною.

Протягом грудня й січня неодноразово на виклик приїжджали поліцейські, складали протоколи на дії зловмисника.

10 жовтня 2023 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав чоловіка винуватим у скоєнні злочину, передбаченого ст. 126-1КК України та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі.

На підставі ч.1 ст.71 КК України, до покарання, призначеного за даним вироком, частково приєднано невідбуту частину покарання за попереднім вироком та остаточно за сукупністю вироків призначено основне покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки 6 місяців.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі