asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік кривдив власну дружину. Тепер відпрацює на державу

Як значиться у матеріалах кримінальної справи, криворіжець офіційно не працював, а з обраницею проживав у фактичних шлюбних стосунках. Іншими словами їх союз можна назвати «громадянським шлюбом».

Проте гармонії в сімейній парі не спостерігалося: чоловік систематично вчиняв психологічний тиск на жінку. Як правило, сварки починалися увечері, а зупинити аб’юзера могли лише поліцейські, яких постраждала викликала додому.

У період з квітня по листопад було зафіксовано декілька фактів щодо правопорушення з боку кривдника. Він лаявся, нецензурно обзивав співмешканку, висловлював погрози фізичною розправою тощо. Усі ці дії призвели до  психологічних страждань останньої, яке виразилося у погіршенні самопочуття, зниженні якості життя потерпілої, у відчутті хронічного страху за своє життя, втраті повноцінного сну та відпочинку.

27 листопада 2023 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 1261КК України, та призначив узгоджену міру покарання у виді громадських робіт на строк 240 годин.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі