asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік обвів навколо пальця приятельку

17 листопада містянка випадково зустріла біля ломбарду на мікрорайоні 5-й Зарічний приятеля. Жінка поскаржилася, що хоче здати в ломбард свій мобільний телефон, але не має при собі паспорта. Тому попросила товариша допомогти їй і запропонувала закласти гаджет на свій документ.

Чоловік довго не роздумував і погодився. А вже 6 грудня він навідався у ломбард, викупив той телефон і продав сусідці за 2 000 гривень. Коли ж власниця звернулася до нього за поясненнями, він ствердно відповів, що термін викупу із застави сплинув і телефон був проданий на загальних підставах.

Проте власниця вирішила перевірити цю інформацію і з’ясувала причетність до афери свого приятеля. Вона подала заяву в поліцію. Відповідно до висновку судово-товарознавчої експертизи, вартість мобільного телефону марки Redmi A2 чорного кольору складає 2 798,97 гривень.

25 грудня 2023 року Жовтневий районний суд визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.190 КК України, та призначив йому покарання у виді 220  годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі