asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік пішов за ялинкою, а опинився в тюрмі

Новий 2024 рік мав усі шанси стати для криворіжця роком позитивним, проте 9 разів судимий за крадіжки чоловік відверто уникав сімейного затишку й життя на волі.

Останнім часом, звільнившись із тюрми у 2022 році, він проживав із жінкою, проте руки чесалися до іншого. Так, 18 грудня близько 16:00 він пішов, як потім пояснював, обирати ялинку на майданчики поблизу ринку «Ювілейний». Біля супермаркету «АТБ» познайомився з чоловіком, а в ході розмови з’ясували, що їх дружини приятелюють. Вирішили за це випити.

Придбали алкогольний напій, трохи закуски й пішли подалі від громадських місць – до будинку №106 вулиці Співдружності. Коли новий знайомив добряче захмелів, злодій вирішив діяти: помітно з його сумки від дістав мобільний телефон та банківську картку й дременув до банкомата аж на вулицю Курчатова.

На диво, на картці був папірець із кодом, тому зловмисник без проблем зняв 20 000 гривень. Далі вирішив скупитися за чужий рахунок і зайшов у «АТБ-Маркет», де взяв продуктів на суму 1499,30 гривень.

Викрадений телефон у ломбард не здавав, а гроші витрачав на свої забаганки до 22 грудня – моменту затримання. Проте потім все ж повернув власникові його речі й гроші.

Ураховуючи кримінальний стаж громадянина, 21 лютого 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав його винним у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 і ч. 1 ст. 357 КК України, та призначити йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Це буде його десята «ходка».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі