asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік прийшов у «Пункт незламності» й украв там телефон

У період, коли в Кривому Розі вирувала негода, подекуди люди знаходились без електропостачання та без опалення, всіх запрошували в «Пункти незламності». Місця, де можна було зігрітися, зарядити гаджети, перечекати повітряну небезпеку тощо облаштували майже в усіх навчальних закладах, що додає зручності жителям мікрорайонів міста.

Так, 11 січня чоловік зайшов у приміщення Пункту, розташованому в Криворізькій гімназії №4 КМР по вулиці Федора Караманець. Близько 11:30 він побачив на столі мобільний телефон, який заряджався.

Власниця на хвилинку відволіклася, а зловмисник швидко поклав девайс у кишеню й драпонув на вихід. На щастя, його особу вдалося ідентифікувати та затримати.

У той же день зловмисник пішов на угоду з прокурором, а вилучений телефон вартістю 2725 гривень було повернуто власниці.

28 лютого 2024 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років. Але тут же суддя уточнив, що встановлює підсудному 1 рік іспитового строку.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі