asd

Всі новини про життя міста

На службу в 129-ту ОБ Сил ТрО  Кривого Рогу запрошують помічника капелана

Військові священники (капелани) — це фізичні особи, які запропоновані релігійними організаціями — членами Ради у справах душпастирської опіки (РДпО) при Міністерстві оборони України, пройшли відбір і призначені на посади працівників Збройних Сил України для задоволення релігійних потреб особового складу. До військових звань офіцерів-капеланів додаються слова “капеланської служби”.

Основним призначенням військового священника (капелана) є релігійна опіка особового складу Збройних Сил України та членів їх сімей з метою заохочення, поглиблення релігійного життя, сприяння укріпленню позитивних рис характеру та моральних цінностей.

Щодо вимог, то кандидат повинен бути готовим працювати безпосередньо в зоні активних бойових дій, мати хорошу фізичну підготовку, бути відповідальним та не мати судимості. Оплата – від 20 000 до 120 000 гривень,  залежно від поставленого завдання та місця служби.

Для відгуку на вакансію надсилайте Ваше CV (резюме), контактні дані та опис професійного досвіду (для чинних військовослужбовців додатково звання та деталі досвіду служби) на apply@thelobbyx.com (натисніть на посилання для автоматичного формування листа) з темою листа “Помічник капелана до 129 ОБрТрО”.

Як відомо, 129-та окрема бригада Сил територіальної оборони дислокується у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області та належить до складу Регіонального управління «Схід» Сил ТрО. Бригада брала участь в боях на півночі правобережної Херсонщини. На початку жовтня 2022 року воїни бригади звільнили селища Архангельське та Миролюбівка у Херсонській області. Президент України Володимир Зеленський вручив командиру бригади бойовий прапор. У 2023 році підрозділ тримав оборону на Донеччині, де частково і продовжує виконувати бойові завдання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі