Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік використав схему Остапа Бендера про стільці

Не маючи офіційної роботи та стабільного заробітку, криворіжець вирішив скористатися відомою з літератури схемою про стільці. 2 лютого чоловік розмістив оголошення на популярному сайті про те, що проходить розпродаж стільців із офісу. За 14 добротних місць для сидіння він просив 200 гривень за штуку.

Але ні офісу, ні самого товару «продавець» не мав, але впевнено відповідав на питання зацікавлених осіб і навіть у одного взяв передплату. Наївний покупець перерахував на банківську картку 955 гривень, які того ж вечора нащадок Остапа Бендера використав на власні потреби.

Згодом ошуканий громадянин зрозумів свою помилку й звернувся в поліцію. Маючи докази про перерахування грошей, встановити особу зловмисника виявилося нескладно. Також в ході досудового слідства було встановлено, що підозрюваний перебуває на обліку в лікаря-нарколога.

Ще до судового розгляду шахрай компенсував потерпілому завдану шкоду, а перед вироком покаявся й просив строго не наказувати.

27 жовтня 2023 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав криворіжця винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та призначив йому покарання у виді 200 годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі