Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік за чужий військовий квиток потрапив під пробацію

3 вересня о 17:10 містянин розпивав пиво в громадському місці, де й потрапив у поле зору старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №3 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області. Капітан потребував у чоловіка пред’явити документ, який посвідчує особу, на що відразу отримав військовий квиток.

Проте неозброєним оком було видно, що документ має ознаки підробки, бо фотокартка не містила слідів від печатки. Громадянин спочатку робив вигляд, що не розуміє претензій, але потім зізнався, що документ, виданий у грудні 2021 року не його.

Криворіжець пояснив, що знайшов військовий квиток на початку серпня день на вулиці Рекордній та вирішив використати у власних цілях. Вдома переклеїв фотокартку й став носити при собі.

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим  у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч.4 ст. 358 КК України, та призначив йому покарання у виді пробаційного нагляду на строк 1 рік та 2 місяці, а також стягнув на користь держави документально підтверджені витрати на залучення експерта у сумі 1 514,56 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі