asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік за гратами буде чекати народження своєї дитини

У поле зору правоохоронців криворіжець уперше потрапив 2016 року, вчинивши крадіжку. З тих пір мав 4 судимості і вважав, що майстерність крадія «відточив» на відмінно.

Проте улітку 2023 року він знову був затриманий за крадіжку мобільного телефона у свого знайомого. А сталося це вночі, коли товариші після бурної вечірки зі спиртними напоями позасинали прямо на підлозі.

Фігурант цієї справи прокинувся раніше, понишпорив по квартирі, знайшов чужий телефон і поцупив гаджет вартістю 3 150 гривень. Девайс поніс у ломбард і витратив гроші, як він пояснив, на власну родину.

Чоловік зізнався, що має професійно-технічну освіту за спеціальністю зварювальника, працює неофіційно на автомийці, два роки перебуває у цивільному шлюбі, а дружина наразі вагітна від нього, також жінка вже має дитину, і всі вони проживають разом. Тому йому потрібно було родину забезпечувати, а коштів не вистачало.

Незважаючи на таку жалісливу історію, Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу 15 січня визнав громадянина винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, та призначив йому покарання у виді 5-ти років позбавлення волі.

Строк відбування покарання обчислювати з моменту приведення вироку до виконання. Також підсудного зобов’язали сплатити на користь держави витрати на залучення експерта для проведення судової товарознавчої експертизи в розмірі 956 гривень.

Речовий доказ – мобільний телефон – вилучили з ломбарду й передали власникові.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі