asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі працює мобільний музей «Мініфеномента» (фото)

Обласний проєкт «Мініфеномента» надзвичайно цікавий як для дорослої аудиторії, так і для учнів. Усі конструкції експонатів можна дослідити та випробувати на дієвість самостійно своїми руками.

Презентація мобільного музею в Кривому Розі  відбулася за ініціативи КЗВО «ДАНО» ДОР», Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини, за підтримки міської влади.

Про це повідомляє Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

Дорослі вмикають логічне мислення і по-своєму думають. Діти ж експериментують, фантазують, створюють, ремонтують, модифікують, не звертаючись до прямої допомоги експертів чи професіоналів.

Результат неодмінно виходить у кожного, але свій.

Презентація проекту викликала неабиякий інтерес, позитивні емоції та зацікавленість у розміщенні в закладах освіти таких станцій-стендів.

Для учнів проект сприятиме ранній профорієнтації, популяризації технічних та інженерних професій, навчить мислити самостійно, а ще зацікавить створити щось подібне, поекспериментувати та…. відволіче від гаджетів.

Проєкт реалізується у межах українсько-німецької програми «Розширений соціальний діалог в Дніпропетровській області» та «ЕХАМ Дніпро». Його підтримують організації роботодавців Дніпропетровщини та Німеччини. Мобільний музей надасть можливість ознайомлення криворізьких учнів із станціями-стендами Мініфеноменти. Планується, що експонати побувають у багатьох навчальних закладах міста.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі