asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік заліз у квартиру, яка постраждала від ракетного обстрілу

22 березня 2024 року чоловік умисно подався до будинку, який постраждав від ракетного обстрілу. Двері в одну квартиру були не зачинені, тому близько 1:20 ночі зловмисник уже був у помешканні.

Через декілька хвилин після порушення недоторканності житла чоловік був затриманий поліцією, проте мету перебування на чужій території пояснити не зміг.

Затриманому було інкриміновано кримінальний проступок, передбачений ч. 1 ст. 162 КК Українинезаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян.

29 березня Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу, розглянувши у спрощеному порядку це кримінальне провадження, визнав громадянина винним та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Щодо особи підсудного, то відомо, що він уродженець с. Мала Олександрівка Херсонської області, офіційно не працевлаштований, не одружений, без постійного місця мешкання. У минулому мав судимості  з 2007 року за крадіжки, а 2012 року був засуджений на 9 років ув’язнення  за ч. 2 ст. 121 КК України – спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі