asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі горе-більярдист поцупив 2 киї

16 жовтня минулого року любитель пограти на більярді завітав до спеціального закладу – в кафе «Добрий пан», де знаходиться стіл для цієї гри. В якийсь момент чоловік помітив, що без нагляду стоять два киї: розбірні дерев’яні довжиною 160 см і 170 см. При чому один із них був марки «Батченко Глибокий».

Зловмисник склав палиці, заховав під куртку й поспішив на вихід. Йому вдалося покинути приміщення, проте камери спостереження зафіксували цей злочин.

Власниця кафе вказала на ціну одного – 802 гривні. Ураховуючи те, що кражіка була скоєна в період дії воєнного стану, то покарання за законом визначено 5 років тюрми.

Таким чином, Тернівський районний суд міста визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами покарання 5 років позбавлення волі. Проте на підставі ст. 75 КК України підсудного надано  випробування на 3 роки, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі