asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі горе-матір «насварили пальчиком»

Матір залишила без догляду дитину, а та потрапила у лікарню

5 січня у Довгинцівському районному суді міста Кривого Рогу розглядалися матеріали, що надійшли з Відділення поліції №1 КРУП ГУНП в Дніпропетровській області про притягнення до адміністративної відповідальності містянки за ч.1 ст. 184 КУпАП.

Жінка є матір’ю сина 2022 року народження, а увечері 16 грудня її дитину було доставлено до 16-ї міської лікарні. Близько 23:00 хлопчик залишився без нагляду неньки, тому взяв миючий засіб для вікон та розлив собі на обличчя. Рідина потрапила в очі, в ніс та в рот.

Заявлена стаття адмінкодексу передбачає відповідальність за ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Відповідальність передбачена у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Опрацювавши наявні матеріали, суд постановив звільнити громадянку від адміністративної відповідальності за пред’явленим обвинуваченням у зв`язку з малозначністю вчиненого правопорушення, обмежившись усним зауваженням.

Провадження у справі закрито.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі