asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі квартирант обчистив житло

В орендоване житло чоловік заїхав на початку вересня 2023 року. Власницю квартири не цікавило, що постоялець мав судимість та відбував умовний термін за крадіжку. Жінка впустила кватиранта в житло, яке було повністю оснащене побутової технікою.

Цим і скористався злодюжка після того, як дізнався про тривалу відсутність жінки в місті. До 21 вересня він устиг вивезти із житла мікрохвильову піч марки SAMSUNG, холодильник марки BOSCH, пилосос для сухого прибирання без мішка марки Philips, пральну машину марки Indesit. Загальна сума збитків становила 29 332,99 гривень.

Таким чином, громадянин обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4ст.185 КК України, а саме: таємному викраденні чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану.

1 листопада Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив рішення визнати підсудного винуватим та призначити йому узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

Також вирішено зарахувати в строк відбування покарання попереднє ув’язнення з 12 жовтня з розрахунком один день попереднього ув`язнення за один день позбавлення волі.

На користь держави підсудний повинен заплатити 6 214 гривень за проведення судово-товарознавчих  експертиз.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі