Всі новини про життя міста

Криворіжець Дмитро Терепа поліг у бою на Харківщині

Життя ще одного криворіжця забрала жорстока війна з російським агресором. 1 листопада поблизу Козачої Лопані на Харківщині загинув Дмитро Терепа, працівник КЗРК. Гірку звістку повідомили на підприємстві.

Дмитро народився і виріс у Кривому Розі. Закінчив Криворізьке авіаційно-технічне училище, став електромеханіком. З 2001 року пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом. Молодий фахівець швидко опановував всі складнощі професії, розвивався. Перед тим, як вирушити на фронт, займав посаду кріпильника дільниці. Працівник користувався повагою як колег, так і керівництва.

У квітні цього року Дмитра Терепу призвали до лав ЗСУ. Чоловік пішов захищати Україну з піднесеним настроєм, адже був щирим патріотом. Ніс службу заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення роти вогневої підтримки. Мав звання старшого лейтенанта військової частини А7287.

Серце Героя зупинилося у бою, коли він гнав ворога з Харківщини. Поранення виявилося для нашого земляка смертельним… Йому було 42 роки.

Без чоловіка залишилася дружина Олена, без батька – син Владислав та донька Валерія.

Вічна пам’ять та шана полеглому Захиснику!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі