Всі новини про життя міста

У Кривому Розі людям з інвалідністю пропонують працевлаштування

3 грудня в Україні відзначають «Міжнародний день людей з інвалідністю», покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

З цієї нагоди у Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості провели інформаційну зустріч для безробітних осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку. До участі у заході запросили соціальних партнерів та роботодавців.

Про це повідомляє Криворізький міськрайонний центр зайнятості.

Заступник директора Лариса Шевченко розповіла про загальну ситуацію на ринку праці міста, зміни в законодавстві про зайнятість на час воєнного стану та рекомендувала скористатися пропозицією запрошених роботодавців.

Фахівчиня Криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталя Кожем’яка проінформувала слухачів про роботу системи правопросвітництва та зорієнтувала, як отримати юридичну допомогу з правових питань, навела приклади звернень та надала інформацію щодо переліку установ, які займаються контролем за додержанням законодавства про працю. Кожен учасник отримав буклети з корисною інформацією.

Представники роботодавців – заступник начальника відділу кадрів АТ «Криворізький залізнорудний комбінат» Олександр Сапожник та головний фахівець з кадрового адміністрування ПАТ ПВП «Кривбасвибухпром» Світлана Бондаренко – повідомили про наявність на підприємствах вільних місць для осіб з інвалідністю та запевнили про готовність розглянути кандидатури безробітних зазначеної категорії і підібрати робочі місця з урахуванням медичних рекомендацій.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі