asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі медична сестра-прибиральниця з цікавою долею знову пішла в суд

Криворіжка протягом останніх років встигла декілька разів побувати в суді з різних причин. У квітні 2021 року вона була засуджена за крадіжку, а в червні того ж року знову отримала вирок за привласнення чужого майна. Потім її позбавили батьківських прав на двох малолітніх дітей. У період війни вона знову вчинила ряд крадіжок, за що отримала умовний термін.

Працювати офіційно влаштувалася на посаду молодшої медичної сестри-прибиральниці палатної хірургічного відділення №1 «Криворізької міської лікарні №16». Незважаючи на судимості, жінка продовжила красти.

Так, перебуваючи в торговельному залі «Ашану» вона вирішила, що зможе непомітно винести спиртний напій і закуску. Пляшку коньяку Frapin VSOP 0,7 л вартістю 1307 гривень та 1 плитку шоколаду Milka OREO 100 г вартістю 34,91 гривень вона заховала у свою сумку й пішла мимо каси. Але тут же була викрита охороною.

Наступного разу криворіжка сходила в «Епіцентр К», звідки намагалася винести кутову шліф-машинку Einhell TC-AG 125 850 Вт вартістю 906 гривень. Але й цього разу вона не довела справу до задуманого фіналу.

Суд визнав громадянку винною в обох епізодах і призначив їй покарання у виді 5 років позбавлення волі. Проте враховуючи щире каяття та ч.1ст.75 КК України, її було звільнено  від відбування призначеного покарання з випробуванням на 1 рік.

Із зарплати в дохід держави буде відраховано 653,80 гривень у рахунок відшкодування витрат, понесених на проведення експертизи.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі