test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі нікчемні мешканці скинули сміття на клумби БФ «Сундучок» (фото)

Благодійний фонд «Сундучок» був створений у 2017 році, й від початку своєї роботи займається організацією благодійних заходів та збирає й роздає гуманітарну допомогу малозабезпеченим родинам та внутрішньо переміщеним особам.

Фонд знаходиться в приміщенні багатоквартирного будинку по вулиці Святителя Василя Великого, 12 (колишня Качалова). Працівниці соціального центру постійно дбають про затишок у кімнатах, а також і про клумби, які прилеглі до будинку.

Проте місцеві жителі не дбають про естетику, не цінують працю волонтерів і ось доказ – скинуте сміття.

Допис про цей випадок зробила на своїй сторінці в соціальній мережі засновниця Благодійного фонду «Сундучок» Світлана Токар.

Далі текст авторки без змін:

«Ось так і пройшов робочий день. Пів дня розгрібала смітник що викинули в наші клумби. Знайти «добрих людей» виявилося не складно. Все як завжди. Скоро на всіх моїх подібних відео буде пісня «Погані сусіди». Думки людей що поруч живуть різні, одні кажуть так не можна було, інші – «мы за это платим и будем выкидывать». Тож скажу так, ще раз хтось кине на наші клумби з квітами сміття, через те сміття і перечепиться, та так що все своє життя буде боятися на смітник ходити. Трохи позакидувала в баки, трохи згребла в кучу. Потім посапала та полила наші квіти. Нажаль багатенько поламали».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі