asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі організація із США встановила вже понад 4000 вікон у будинках криворіжців, які постраждали від ворожих ударів (фото)

У співпраці з американською організацією Global Empowerment Mission у Кривому Розі встановлено вже понад 4000 вікон у будинках криворіжців, які постраждали від ворожих ударів. І робота продовжується.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.
 
«Місто допомагає криворіжцям з ремонтом будинків, які постраждали від ворожих ударів. Для цього залучаються як ресурси міста так і підтримка міжнародних партнерів. З перших днів вторгнення американська організація Global Empowerment Mission (GEM) підтримує українців. Заміна вікон відбувається у рамках віконної програми, яка створена Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).
 
Ця організація, яка дуже міцно працює в Україні та допомагає людям. У нашому місті вони реалізують проєкт з установки вікон, там де вони були вибиті під час ворожих атак. Вже встановлено більше 4000 вікон у 630 під’їздах 151-го будинку, в них проживають близько 24,5 тис мешканців. Це дуже багато. Від імені криворіжців дякую GEM, яка працює у партнерстві з Howard G Buffett!

Ми домовилися, що і надалі наша співпраця буде продовжуватися. Це дуже важливо у ситуації, коли загроза ракетних та дронових ударів залишається.
 
Також дякую Michael Capponi, директору та засновнику GEM, Олександру Бабенко, координатору віконної програми GEM, Валерію Дубілю, Благодійному фонду молодіжної ініціативи «Надія» і всім хто зараз допомагає українцям та нашому місту!» – написав Олександр Вілкул у своєму Телеграмі.

новини Кривий Ріг LIFE


Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі